Вечер на Ориенталски Танци с Ралица (Вход Свободен)

2024-02-04
Турски ресторант Мармарис има удоволствието да ви покани на едно изключително събитие, което ще превърне вашата вечер в пътешествие из богатата култура на Ориента. Пригответе се за незабравимо преживяване, което ще събуди вашия дух и ще разгали вкусовете ви с аутентични турски специалитети.

На 11 февруари 2024 година, от 20:00 часа, ресторант Мармарис ще се превърне в арена на изтънчената красота на ориенталските танци. Нашата специална гостенка, изящната Ралица, ще ви завладее със своята страст и майсторство в изкуството на танца, докато се наслаждавате на избрани деликатеси от нашето меню.

Мармарис е известен със своите автентични турски блюда, създадени със страст и отдаденост към традицията. От изкусно приготвените меса на дървени въглища до разнообразието от вегетариански избори и изкушаващи десерти, нашата кухня предлага нещо специално за всеки гост.

Входът е свободен, за да може всеки да стане част от тази вълшебна вечер. Местата обаче са ограничени, затова не забравяйте да направите своята резервация на телефон 0887 557 788

Освен изкусителните блюда и завладяващите танци, вие ще имате възможността да се потопите в атмосферата на древния Изток чрез уникални декорации и музикално оформление, които ще създадат истинско ориенталско настроение.

Ралица е известна със своята страст и техника в ориенталския танц. Тя е пътувала из целия свят, за да изучава и съвършенства своето изкуство, и сега идва в Мармарис, за да сподели своя талант и да омагьоса публиката със своите изпълнения.

Не пропускайте възможността да се насладите на една вечер, която обещава да бъде толкова незабравима, колкото и вкусовете и зрелищата, които предлага. Турски ресторант Мармарис в Делта Планет Мол ви очаква да споделите с нас един вечер, където кулинарните изненади и културното богатство се сливат в едно.

Входът е свободен, за да може всеки да стане част от тази вълшебна вечер. Местата обаче са ограничени, затова не забравяйте да направите своята резервация на телефон 0887 557 788

Очакваме ви!

Назад към всички новини