Вечер на Ориенталски Танци с Ралица (Вход Свободен)

Турски ресторант Мармарис има удоволствието да ви покани на едно изключително събитие, което ще превърне вашата вечер в пътешествие из богатата култура на Ориента. Пригответе се за незабравимо преживяване, което ще събуди вашия дух и ще разгали вкусовете ви с аутентични турски специалитети.

На 11 февруари 2024 година, от 20:00 часа, ресторант Мармарис ще се превърне в арена на изтънчената красота на ориенталските танци. Нашата специална гостенка, изящната Ралица, ще ви завладее със своята страст и майсторство в изкуството на танца, докато се наслаждавате на избрани деликатеси от нашето меню.

Мармарис е известен със своите автентични турски блюда, създадени със страст и отдаденост към традицията. От изкусно приготвените меса на дървени въглища до разнообразието от вегетариански избори и изкушаващи десерти, нашата кухня предлага нещо специално за всеки гост.

Входът е свободен, за да може всеки да стане част от тази вълшебна вечер. Местата обаче са ограничени, затова не забравяйте да направите своята резервация на телефон 0887 557 788

Освен изкусителните блюда и завладяващите танци, вие ще имате възможността да се потопите в атмосферата на древния Изток чрез уникални декорации и музикално оформление, които ще създадат истинско ориенталско настроение.

Ралица е известна със своята страст и техника в ориенталския танц. Тя е пътувала из целия свят, за да изучава и съвършенства своето изкуство, и сега идва в Мармарис, за да сподели своя талант и да омагьоса публиката със своите изпълнения.

Не пропускайте възможността да се насладите на една вечер, която обещава да бъде толкова незабравима, колкото и вкусовете и зрелищата, които предлага. Турски ресторант Мармарис в Делта Планет Мол ви очаква да споделите с нас един вечер, където кулинарните изненади и културното богатство се сливат в едно.

Входът е свободен, за да може всеки да стане част от тази вълшебна вечер. Местата обаче са ограничени, затова не забравяйте да направите своята резервация на телефон 0887 557 788

Очакваме ви!