Винена дегустация на винарна Ейнджълс Естейт

Заповядайте на едно уникално пътешествие из света на вината с ресторант Мармарис и винарна Ейнджълс Естейт. На 25 февруари, точно в 20:00 часа, ние отваряме вратите на нашето заведение за една вълнуваща винена дегустация. Подарете си възможността да опитате селекция от вина, които обещават да пробудят и най-изтънчените ви сетива.

Ресторант Мармарис е оазис за ценителите на изтънчения вкус, където традицията и съвременността се срещат, за да създадат неповторимо кулинарно изживяване. Потопете се в богатството на вкусовете на Изтока, докато нашите майстор-готвачи ви изненадват с вълшебството на автентични турски деликатеси, които ще допълнят вашето винено изживяване.

Ейнджълс Естейт е винарна със собствен характер и философия, заложена във всяка капка вино. Разположена в сърцето на Новозагорско, винарната ни покорява с модернистичен дизайн и иновативни методи на винопроизводство. Ангелите пазят избата и вината, дарявайки всеки бранд с уникалност и достойнство, което се усеща във вкуса и аромата на вината от сериите Angel’s, Stallion и Deneb.

Совиньон блан - Искрящ лунен цвят с характерни зелени акценти. Богат аромат на свежи пролетни цветя, розов грейпфрут лимонена трева. Свеж и балансиран вкус, със запомнящ се плодов финал.

Шардоне - Игрив сламеножълт цвят с кристални отблясъци. Интензивен, свеж аромат на цитруси и екзотични плодове, сочна праскова и лимонов сладкиш. Богат вкус с елегантна структура и свеж финал.

Каберне Фран и Каберне Совиньон - Наситен цвят на тъмна череша с виолетови нюанси. Интензивен аромат на зрели черни плодове - къпина, касис, черница и свежи подправки. Сочно тяло с кадифени нюанси. Финалът е копринен с траен послевкус

Не пропускайте шанса да бъдете част от това незабравимо събитие. Резервирайте своето място сега, като се обадите на 0887 55 77 88

Местата са ограничени, за да гарантираме изключително изживяване за всеки гост.

Очакваме ви в ресторант Мармарис, за да създадем заедно вечер, изпълнена с вкус и стил.